Τελευταία Νέα:

Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ένωσης και την εκλογή αντιπροσώπων για το 11ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας



Στις κάλπες προσήλθαν την Πέμπτη 14 Οκτώβρη, τα μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας - Ε.Ν.Ι.Π, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και την εκλογή αντιπροσώπων για το 11ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας – Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Πολύ μεγάλη, της τάξης του 80%, ήταν η αύξηση της συμμετοχής στις εκλογές. Μοναδικό ψηφοδέλτιο, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Ιατρών - Συνεργαζόμενοι». Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας (ΕΝΙΠ)
Ψήφισαν: 117
Έγκυρα: 115
Άκυρα: 2
Λευκά: 0
• «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Ιατρών -Συνεργαζόμενοι» έλαβε 115 ψήφους και κατέλαβε τις 5 έδρες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την εκλογή Αντιπροσώπων για το 11ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ)
Ψήφισαν: 117
Έγκυρα: 115
Άκυρα: 2
Λευκά: 0
• «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Ιατρών-Συνεργαζόμενοι» έλαβε 115 ψήφους και εξέλεξε 3 αντιπροσώπους.

 

Για την εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής

Ψήφισαν: 117
Έγκυρα: 115
Άκυρα: 2
Λευκά: 0
• «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Ιατρών-Συνεργαζόμενοι» έλαβε 115 ψήφους και εξέλεξε και τα 3 μέλη της ΕΕ.














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.