Τελευταία Νέα:

Δείτε σε ποια ηλικία θα χαλάσετε τα περισσότερα χρήματα στη ζωή σας


Μία έρευνα βρήκε την χρονιά της ζωής σου στην οποία αναμένεται να έχεις τα περισσότερα έξοδα από οποιαδήποτε άλλη.Συγκεκριμένα, η εταιρία ClearScore μελέτησε το πότε οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να νιώθουν οικονομική πίεση και καταλαβαίνουν πως πρέπει να μαζέψουν περισσότερα χρήματα.

Για την έρευνα ρωτήθηκαν 3.000 άτομα και το αποτέλεσμα ήταν πως την πιο ακριβή χρονιά της ζωής τους την έχουν όσοι είναι 31 ετών.

Οι 31χρονοι πρέπει να τα βγάλουν πέρα με έξοδα όπως ο γάμος, η αγορά σπιτιού, η απόκτηση παιδιού και ο μήνας του μέλιτος (ανεξάρτητα αν τα κάνουν την ίδια χρονιά).

Σύμφωνα με όσα λέει η έρευνα, ο λόγος που ένας 31χρονος έχει την χειρότερη χρονιά όσον αφορά τα οικονομικά του, είναι διότι θα πρέπει να εξοικονομήσει έως και 35.000 ευρώ για να καλύψει όλα αυτά τα έξοδα, χωρίς να υπολογίζονται και μελλοντικά κόστη, όπως η ασφάλιση, η συνταξιοδότηση και χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που διεξήγαγε την έρευνα δήλωσε: «Πολλά από τα μεγάλα ορόσημα της ζωής τείνουν να συμβαίνουν πολύ κοντά, γι’αυτό και δεν μας προκαλεί έκπληξη το πόσα χρήματα χρειάζονται κατά τη διάρκεια του πιο ακριβού έτους στην ζωή ενός ανθρώπου»

Πάντως να σημειωθεί πως το 33% των ερωτηθέντων ανέφερε πως για να πραγματοποιήσει όλα αυτά ή έστω μερικά είχε οικονομική βοήθεια από τους γονείς του.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.