Τελευταία Νέα:

ΠΑΡΗΣ ΠΡΙΚΑΣ: Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αλμωπός – Λουτρά Πόζαρ μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Πάρη Πρίκας. Ο νεαρός μπακ αποκάλυψε τον λόγο που είπε το “Ναι” στην ομάδα της Αλμωπίας αλλά και περιέγραψε την επιθυμία του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πάρη τι ήταν αυτό που σε οδήγησε να πεις το ναι στην ομάδα του Αλμωπού;

Αυτό που με έκανε να πω ναι στη πρόταση ήταν το πως με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας τόσο της διοίκησης όσο και ο προπονητής. Mου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και έδειξαν ότι με πιστεύουν πολύ.

Δώσατε ήδη δυο αγώνες για το κύπελλο με την ομάδα να αφήνει καλές εντυπώσεις. Κάνε μας ένα σχόλιο.

Όπως είπες αφήσαμε πολύ καλές εντυπώσεις και ειδικά στο ματς με την Καρδίτσα όπου είναι ένας πάρα πολύ πολύ δυνατός αντίπαλος και με πολύ καλούς παίχτες και έμπειρους. Φτάσαμε το ματς στα πέναλτι όπου δεν καταφέραμε εκεί να πάρουμε την πρόκριση. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα δυνατή με τσαμπουκά και θέληση. Ο κόσμος της Αλμωπίας θα δει μια ομάδα που κατά την γνώμη μου θα είναι η έκπληξη της κατηγορίας.


Η παρατεταμένη καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος σας επηρεάζει;

Σίγουρα κατά ένα τρόπο μας επηρεάζει η καθυστέρηση του πρωταθλήματος. Θα μιλήσω για μένα, εγώ το βίωσα και πέρσι στη Football League και ήταν περισσότερο ψυχολογικό, αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες και προετοιμαζόμαστε όλη η ομάδα κάθε βδομάδα σαν να αρχίζει το πρωτάθλημα.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, αλλά είμαστε μια νέα ομάδα και σιγά σιγά μαθαίνει ο ένας τον άλλον.

Τι στόχους έχεις τόσο ατομικά όσο και με τον Αλμωπό;

Αυτό που κοιτάω σαν Πάρης είναι να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας όπου είναι μια γρήγορη παραμονή και να τερματίσουμε όσο ποιο ψηλά γίνεται και μέσα από αυτούς και μέσα από την ομάδα να ανέβω και εγώ ποιο ψηλά κάνοντας καλές εμφανίσεις.

Τέλος, κάνε μας και ένα σχόλιο για την πρεμιέρα.

Είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ένα ματς εκτός έδρας ετοιμαζόμαστε κάθε μέρα και πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με διπλό, κάτι που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά για την συνέχεια.











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.