Τελευταία Νέα:

Μαχητικός ο Αλμωπός απέναντι στην Αναγέννηση




Μαχητικός και με ψυχή παρουσιάστηκε ο Αλμωπός στο γήπεδο της Καρδίτσας απέναντι στην Αναγέννηση.

Μπορεί η ομάδα μας να αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Αναγέννηση στο ΔΑΚ Καρδίτσας όμως οι παίκτες της ομάδος μας αλλά και ο προπονητής μας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την εμφάνιση τους.

Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη ευτύχησαν μάλιστα να προηγηθούν με τον Ρόβα στην παράταση (κανονική διάρκεια 0-0) και έδειξαν πως είναι ικανοί να χαρίσουν στον κόσμο της ομάδος μας υπέροχες στιγμές.

Λίγα λεπτά μετά η Αναγέννηση ισοφάρισε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου και η ΑΣΑ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, έχουμε ανάγκη την στήριξη σας, η δύναμη του ΑΛΜΩΠΟΥ είσαι ΕΣΥ.

 

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Γκόλιας (Κοτσώνης), Λαρέα, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λαγός, Πλέγας (Γκίνης), Κουτσιανικούλης (Λωττας), Πολίτης (Ξερρας), Μπραμπίγια (Αθανασιάδης), Μπιανκόνι. 

Αλμωπός Αριδαίας: Παϊτέρης, Πρίκας (Γιαλαμούδης), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρός (Κέρθι), Αδαμίδης (Μπακούτσης), Ρόβας, Πέττας (Καράμπελας), Γιουκούδης. 

 



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.