Τελευταία Νέα:

Γ. Καρσμάνης : Εντός του έτους η δημοπράτηση του νηπιαγωγείου Προμάχων


Η έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων, ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του Γιώργου Καρασμάνη με τον Γενικό Διευθυντή των Κτιριακών Υποδομών – μετά την αναβολή, για αντικειμενικούς λόγους, της συνάντησής τους που είχε οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου.

Ο πρώην Υπουργός ενημερώθηκε ότι διεκπεραιώνονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις μελέτες και μέσα στο 2021 το έργο θα δημοπρατηθεί. Είναι μια δέσμευση των Κτιριακών Υποδομών προς τον Γιώργο Καρασμάνη, ο οποίος έχει επίσης δεσμευτεί στους κατοίκους των Προμάχων για την έναρξη κατασκευής του νέου Νηπιαγωγείου, έχοντας μάλιστα ενημερώσει γι’ αυτό και τον Πρωθυπουργό.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην Υπουργός παρακολουθεί ¨στενά¨ την πορεία του έργου, γι’ αυτό και προσδιορίστηκε και νέα συνάντησή του με τη διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών για τις 15 Νοεμβρίου.   

·        Ακόμη, οι εργασίες για την αποκατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου – όπως επίσης είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Καρασμάνης – έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.