Τελευταία Νέα:

“Πείθουν κόσμο να μην εμβολιαστεί, τους λένε ότι θα γίνουν νεομάρτυρες” – Καταγγελία σοκ καρδιολόγου στην Φλώρινα


Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο καρδιολόγος Γιώργος Δημητριάδης, κάνοντας λόγο για αντιμεβολιαστικό κίνημα στην Φλώρινα το οποίο έχει διεισδύσει στους χώρους της εκκλησίας, επηρεάζοντας -μεταξύ άλλων- και την 81 ετών μητέρα του να μην εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.
“Προσπαθώντας να την πείσω να εμβολιαστεί, αντιμετώπισα μια σφοδρή άρνηση η οποία ξεκινούσε από την απίστευτη επιρροή που έχει ασκήσει πάνω της η παραεκκλησιαστική εξουσία στην Φλώρινα” είπε χαρακτηριστικά στο Mega και την εκπομπή “Live News”.

Μάλιστα όπως λέει, οι αντιεμβολιαστές δημιουργούν συχνά προβλήματα στρεφόμενοι εναντίον όσων είναι εμβολιασμένοι. “Είναι σαν να έχουν βάλει έναν μανδύα μπροστά τους οι αντιεμβολιαστές και να μην καταλαβαίνουν” συνεχίζει.

Παρότι ο ίδιος είναι γιατρός, δεν μπορεί να πείσει τη μητέρα του να κάνει το εμβόλιο. “Ούτε το συναίσθημά της, ούτε η ιατρική μου γνώση την πείθουν και αυτό δείχνει πόση εξουσία ασκείται πάνω της από τους παραεκκλησιαστικούς κύκλους. Υπάρχει μια ομερτά στην Φλώρινα” εξηγεί.

Όπως λέει ο κ. Δημητριάδης η επίσημη εκκλησία δεν τίθεται κατά του εμβολίου, ωστόσο “το παρακράτος της εκκλησίας ελέγχει πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχει μια διαπλοκή”.

“Εγώ δεν έχω δικαίωμα να τους καταγγέλλω σαν ηθικούς αυτουργούς; Δεν είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνουν; Η σκέψη της μητέρας μου χειραγωγείται εκμεταλλευόμενοι την ευσέβειά της στον Θεό. Της λένε ότι αυτά είναι διαταγές του Θεού, ότι θα γίνει νεομάρτυρας του Χριστού, ότι θα της βάλουν δηλητήριο στο σώμα, ότι θα χάσει την βάπτισή της και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες” ανέφερε ο γιατρός.

Ο καρδιολόγος Γιώργος Δημητριάδης, κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί και να τηρεί τα μέτρα προστασίας.








-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.