Τελευταία Νέα:

Η ανορθόγραφη αλλά επική ταμπέλα για τους ανεμβολίαστους σε καφενείο που γίνεται viral


Ένα καφενείο σε χωριό έξω από τα Τρίκαλα βρίσκεται στο επίκεντρο και γίνεται viral. Αιτία η ταμπέλα που έβαλε ο ιδιοκτήτης του, στην πόρτα της εισόδου. Τι άλλο είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια…
Μπορεί στο χωριουδάκι να μένουν μόνιμα εκεί καμιά 10αριά νοματαίοι και οι… έλεγχοι για τον κορονοϊό να είναι κομματάκι δύσκολοι καθώς η απόσταση από τα Τρίκαλα είναι πλέον της 1.30 ώρας, ωστόσο όπως διαβεβαιώνουν όσοι ζουν σε αυτό, τηρούνται όλα κατά γράμμα.

Ο μπαρμπα Στέφανος εξάλλου ήταν από τους πρώτους που στο καφενεδάκι του εφάρμοσε την απαγόρευση καπνίσματος στο εσωτερικό. Τώρα με τον κορονοϊό έβαλε στην είσοδο μια ταμπέλα για τους ανεμβολίαστους που γίνεται viral. «απαγορέβητη αμπόλιαστη μέσα στο μαγαζί». Μπορεί να είναι ανορθόγραφη, όμως στέλνει το μήνυμα για τήρηση των μέτρων. 
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.