Τελευταία Νέα:

Εργασίες κοπής πρασίνου σήμερα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την ΠΚΜ


Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Εδεσσας στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι το τέλος του οικισμού Χαλκηδόνας και επί του οδικού τμήματος από το αεροδρόμιο ‘’Μακεδονία’’ (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών (ανισόπεδο κόμβο Προφήτη Ηλία) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου:

1) στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν δεξιά της οδού, στο τμήμα από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου μέχρι το τέλος του οικισμού της Χαλκηδόνας, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου του 2021 και από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.

2)στο οδικό τμήμα από το αεροδρόμιο ‘’Μακεδονία’’ (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών (ανισόπεδος κόμβος Προφήτη Ηλία). Οι εργασίες θα εκτελεσθούν δεξιά της οδού, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, καθώς και με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, την Τροχαία Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.