Τελευταία Νέα:

Θ. Τζάκρη: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ιωήλ και με τους ανθρώπους της προσφοράς και της αγάπης


 

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, τις ημέρες των Χριστουγέννων, βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που, ακόμη και στις δύσκολες μέρες της πανδημίας, συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες στους συνανθρώπους  μας που έχουν ανάγκη.

 Αρχικά, η κ. Τζάκρη συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ιωήλ, με τον οποίο συζήτησαν για το σημαντικό έργο της Μητρόπολης, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον  πατέρα Ιωάννη Σπυρίδη Προϊστάμενο του  Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών  και Αρχιερατικό Επίτροπο, επικεφαλής των Γευμάτων Αγάπης "ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ ΑΡΤΟΣ" που προσφέρονται καθημερινά σε 100 περίπου συμπολίτες μας, προσφέροντας τρόφιμα για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου τους. Η βουλευτής βρέθηκε επίσης κοντά στις εθελόντριες των Γευμάτων Αγάπης Σκύδρας, για την έμπρακτη αναγνώριση του έργου τους και την εμψύχωση της προσφοράς τους.

 Τέλος, η κ. Τζάκρη, επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο "Παναγία Οδηγήτρια" που λειτουργεί υπό την σκέπη της Μητρόπολης Γιαννιτσών όπου συναντήθηκε με τα παιδιά και στο Γηροκομείο Έδεσσας προκειμένου να προσφέρει τρόφιμα, χωρίς όμως να συναντηθεί με  τους τροφίμους του, τηρώντας τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. 













Λ



-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.