Τελευταία Νέα:

Νέα μέτρα για τα γήπεδα: Ο Θάνος Πλεύρης αποδέχτηκε το αίτημα συνάντησης με τη Superleague


Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αποδέχθηκε το αίτημα συνάντησης με τους εκπροσώπους της Superleague. Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου ώρα 13.30.Η επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα έφερε νέα μέτρα και στα γήπεδα, με την Κυβέρνηση να ανακοινώνει ότι η πληρότητα περιορίζεται στο 10%, ενώ σε κανένα γήπεδο της χώρας δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι περισσότεροι από 1.000 εμβολιασμένοι φίλαθλοι.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ομάδων, με τη Superleague να συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη (28/12).

Το διοικητικό συμβούλιο της Superleague αποφάσισε να στείλει επιστολή στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ζητώντας άμεση συνάντηση για να εκφράσει τη διαφωνία του για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης στα γήπεδα.

Η πρόταση της Superleague θα είναι να επιτραπεί η είσοδος στα γήπεδα τουλάχιστον στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, ανεξάρτητα από το ποσοστό των φιλάθλων που θα επιτρέπεται. Ως πλαφόν, δηλαδή, να είναι τα επίσημα δηλωμένα διαρκείας της κάθε ΠΑΕ (όσα δηλώθηκαν στη λίγκα ως τις 30/9).

Ο Θάνος Πλεύρης αποδέχτηκε το αίτημα συνάντησης με τους εκπροσώπους της Superleague και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή, μετά το “ραντεβού” των δύο πλευρών την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου ώρα 13.30.











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.