Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler – Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία



Το Survivor 5 έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τους Μαχητές, καθώς έχουν καταφέρει να κάνουν το 2/2 στους αγώνες ασυλίας, δηλαδή την απόλυτη επιτυχία για την πρώτη εβδομάδα.Στο Συμβούλιο του Νησιού, αφού Μαχητές και Διάσημοι ανέλυσαν τη… στρατηγική γύρω από τις ψήφους σε Βαλάντη και Γιώργο Πηλίδη την πρώτη ημέρα, μπήκαν εκ νέου σε διαδικασία ψηφοφορίας και ανέδειξαν με 6-5 την Ελισάβετ Σπανού έναντι του Γιάννη Χατζηγεωργίου ως δεύτερη προς αποχώρηση παίκτρια στο πλευρό του δημοφιλούς τραγουδιστή, Βαλάντη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr…

Οι Μαχητές μετά από δύο σερί νίκες θα γνωρίσουν απόψε την ήττα.

Ναι, οι Διάσημοι θα πάρουν τη… μίνι ρεβάνς, αφού μετρούν ήδη δύο υποψηφίους και θα στείλουν τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού και στην άχαρη διαδικασία της επιλογής υποψηφίου προς αποχώρηση.

Θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον να δούμε και την ομάδα των Μαχητών πώς θα διαχειριστούν οι παίκτες της, την πρώτη αποτυχία τους σε αγώνισμα ασυλίας.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.