Τελευταία Νέα:

Ο τροχονόμος επέστρεψε με το βαρέλι του στον Λευκό Πύργο (φωτο & video)


Νοσταλγικές εικόνες που παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή της Θεσσαλονίκης εκτυλίχθηκαν στον Λευκό Πύργο το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.Ο ρυθμιστής τροχονόμος επέστρεψε με το βαρέλι του στη Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου, προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία στο σημείο.

Πρόκειται για την καθιερωμένη εκδήλωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιείται την τελευταία ημέρα του χρόνου.

Εκπρόσωποι από την ηγεσία της ΕΛΑΣ, της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης βρέθηκαν στον Λευκό Πύργο και έδωσαν δώρα και ευχές στην τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία.

Στην εκδήλωση βρέθηκε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Μακεδονίας, Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας και Στράτος Σιμόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο δήμαρχος Αμπελόκηπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου καθώς και ο Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Θωμάς Γέρμανος.

Σε δηλώσεις της η τροχονόμος Φωτεινή Τζάνη υπογράμμισε πως οι περισσότεροι δεν έχουν παιδεία αφού δεν υπακούν σε υποδείξεις και σήματα και εξέφρασε τις ευχές της για μια χρονιά «αναίμακτη».

-----------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.