Τελευταία Νέα:

Πέλλα: Ονόματα των καταστημάτων στα οποία επιβλήθηκε 15ήμερη αναστολή λειτουργίας



Από τις 20 Δεκεμβρίου του 2021 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του 2022 τα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας και της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς έκαναν μαζικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. 
Στα καταστήματα των οποίων οι υπεύθυνοι διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού, επιβλήθηκαν πρόστιμα και λουκέτο για 15 ημέρες.

Δεκάδες μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες σε όλη τη χώρα υποχρεώθηκαν σε αναστολή της λειτουργίας τους στους ελέγχους που έγιναν από τις 20 Δεκεμβρίου του 2021 μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του 2022.

Ανάμεσα τους είναι γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, όπως το Habbit στη Νέα Σμύρνη, το Lohan στην Ιερά Οδό, το Tokyo Theater, επίσης στην Ιερά Οδό, το «Όλα Ελληνικά» στο κέντρο, ενώ πολλές ήταν οι παραβάσεις που σημειώθηκαν και σε νησιά της χώρας. Χαρακτηριστικό ότι στην Κέρκυρα έκλεισαν τουλάχιστον πέντε καταστήματα εστίασης. 

Αυτά είναι τα  καταστήματα στα οποία επιβλήθηκε 15ήμερη αναστολή λειτουργίας στην Πέλλα:

- Καφέ οβελιστήριο Αϊδινίδου, Μάνδαλο Πέλλας
- Ψητοπωλείο Δίγκας, Ριζάρι Έδεσσας
- Καφενείο Καρπάτσης, Γιαννιτσά Πέλλας
- Καφετέρια Energy, Κρύα Βρύση Πέλλας












πηγή: protothema.gr
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.