Τελευταία Νέα:

Survivor Spoiler 5-1: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!




Η Κουρεντή απολαμβάνει της απόλυτης στήριξης από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι θα παραμείνει τουλάχιστον για μια ακόμη εβδομάδα στο Survivor.
Ποιος είναι όμως ο παίκτης που θα δούμε να παίρνει τη δάδα των Διασήμων και να αποχωρεί από το Survivor;

Survivor Spoiler - Αποχώρηση

Σύμφωνα με τις τελικές μας πληροφορίες, καθώς σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η προβολή του σχετικού επεισοδίου, από το Survivor δεν αποχωρεί ο Βαλάντης.

Αυτό σημαίνει πως η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, ακριβώς όπως από το βράδυ της Τρίτης σας έχουμε προαναγγείλει, θα ακούσει τον Γιώργο Λιανό να τις δείχνει την πόρτα της εξόδου, αφού αυτή είναι η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Κλειδωμένο, λοιπόν, δεύτερη αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων, δύο στα δύο παραμονής μετά από υποψηφιότητα για τον Βαλάντη που κινείται ακριβώς στα χνάρια του Τριαντάφυλλου.

Και πλέον μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ Σπανού την πρώτη εβδομάδα και της Ευριδίκης Παπαδοπούλου σήμερα, θα πρέπει να δούμε αν θα προκύψει μέσα στις επόμενες ημέρες ενίσχυση προς την ομάδα των Διασήμων. Κάτι που το θεωρούμε δεδομένο και μάλιστα με... ηχηρά ονόματα!











Dokari.gr 
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.