Τελευταία Νέα:

Ο Σύλλογος Γονέων Αρχάγγελου ευχαριστεί την Δημοτική αρχή Αλμωπίας και τα μέλη του συλλόγου

Ευχαριστήριο προς την Δημοτική αρχή Αλμωπίας, τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση αλλα και τα μέλη του συλλόγου κοινοποίησε το Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρχάγγελου καθώς το τελευταίο διάστημα άλλαξε ριζικά η εικόνα του σχολείου. 

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Αρχάγγελου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Δημοτική αρχή Αλμωπίας, τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση αλλα και όλα τα μέλη του για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Δημοτικό Σχολείο Αρχάγγελου.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το σχολείο του χωριού μας μαζί με τον Αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Γιάννη Κετικιδη προχώρησαν άμεσα στην κατασκευή νέας σκέπης, παρέχοντας στα παιδιά μας ενα περιβάλλον ασφαλείας.

Παράλληλα όμως και η πρόεδρος της Α' Βαθμίας σχολικής Επιτροπής κα Πολυξένη Νάνου αλλα και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Γιάντσης στέκονται αρωγοί στα αιτήματα μας. 
Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους γονείς αλλα και στους εθελοντές, όπως και στους κατοίκους του χωριού οι οποίοι με προσωπική εργασία αλλα και με δικά τους έξοδα βοήθησαν στο βάψιμο του σχολείου και στην τοποθέτηση νέων κουρτινών και μαθητικού υλικου προκειμένου να υπάρξει αυτο το όμορφο αποτέλεσμα. 

Τα ακριτικά χωριά αλλά και  τα παιδιά μας έχουν ανάγκη την στήριξη της πολιτείας όπως και τον εθελοντισμό, τέτοιες  κινήσεις συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας και στην καλύτερη εκπαιδευτική διαδικασία.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία 










-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.