Τελευταία Νέα:

Πώς θα εορταστεί στα σχολεία η γιορτή των Τριών Ιεραρχών




Με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλα τα σχολεία η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, δίνει οδηγίες για το πώς θα διεξαχθεί φέτος η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών.
Πώς θα γίνει ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στα σχολεία.

Mε απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον Covid-19 που προβλέπονται για τους ιερούς ναούς, δύναται αντιπροσωπεία μαθητών/τριών να παραστεί στον εκκλησιασμό του ιερού ναού της περιοχής που εδρεύει το σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι από την προπέρσινη χρονιά έχει καταργηθεί η σχολική αργία για τους Τρεις Ιεράρχες και πλέον είναι ημέρα πραγματοποίησης εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν των τριών Αγίων και της Παιδείας, καθώς και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Το σχολείο λειτουργεί κανονικά και πραγματοποιείται το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας.







-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.