Τελευταία Νέα:

Απάτη με «μαϊμού» ποδοσφαιρικά camp υπό την επίβλεψη της... Μίλαν στη Θεσσαλονίκη - Πώς εξαπατήθηκαν γονείςΔύο Έλληνες, ηλικίας 50 και 39 ετών, ιδιοκτήτες αθλητικής εταιρείας κατάφεραν να αποσπάσουν 2.000 ευρώ από τρεις γονείς

 Διαφήμιζαν μέσω Internet τη δοργάνωση παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ σε περιοχή του Κιλκίς, υπό την επίβλεψη της... Μίλαν.
Περιπτώσεις απάτης μέσω διαφημιστικών αναρτήσεων στο διαδίκτυο για παιδικές αθλητικές διοργανώσεις εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν αναρτήσει διαφημίσεις στο Internet για διοργάνωση παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ, που θα λάμβανε χώρα σε εγκαταστάσεις έτερης εταιρείας σε περιοχή του Κιλκίς, υπό την επίβλεψη παραγόντων γνωστής ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας και συγκεκριμένα της Μίλαν, αποσπώντας 2.000 ευρώ από γονείς που ήθελαν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στο καμπ.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:
Η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση υποθέσεων απάτης σε βάρος γονέων ανήλικων τέκνων μέσω διαφημιστικών αναρτήσεων στο διαδίκτυο για διοργάνωση παιδικών αθλοπαιδιών.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες σε βαθμό πλημμελήματος τετελεσμένες κατ’ εξακολούθηση σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 50 και 39 ετών (άντρας – γυναίκα), ιδιοκτητών αθλητικής εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, οι δράστες τουλάχιστον από μέσα Ιουλίου έως και τέλη Αυγούστου του 2021 είχαν αναρτήσει διαφημίσεις σε ιστοσελίδες για διοργάνωση παιδικού ποδοσφαιρικού καμπ, που θα λάμβανε χώρα σε εγκαταστάσεις έτερης εταιρείας σε περιοχή του Κιλκίς, υπό την επίβλεψη παραγόντων γνωστής ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας και συγκεκριμένα της Μίλαν.

Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν σε τρεις περιπτώσεις να αποσπάσουν από γονείς συνολικά 2.000 ευρώ που απαιτούνταν για την συμμετοχή των τέκνων τους στην ανωτέρω διοργάνωση χωρίς όμως να παρέχουν ποτέ στους συμμετέχοντες όσα προβλέπονταν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.