Τελευταία Νέα:

PCR Τεστ: Παράνομη η επιπλέον χρέωση για γρηγορότερο αποτέλεσμαΟποιαδήποτε χρέωση πλέον των 47 ευρώ είναι παράνομη για λήψη του δείγματος εντός του εργαστηρίου και ως εκ τούτου θα πρέπει να καταγγέλλεται στο υπουργείο Ανάπτυξης
Σε διευκρινίσεις για την τιμή των PCR τεστ προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ), τονίζοντας πως η μέγιστη νόμιμη τιμή του είναι τα 47 ευρώ, ανεξαρτήτως του χρόνου έκδοσης του αποτελέσματος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος δέχτηκε αναφορές σχετικά με τη διαφοροποίηση της τιμής της εξέτασης του PCR από κάποια διαγνωστικά κέντρα, αναλόγως του χρόνου έκδοσης του αποτελέσματος.

Κατόπιν αυτού, ο Σύνδεσμος ενημερώνει τους πολίτες ότι κάτι τέτοιο δεν νομιμοποιείται να γίνεται και ότι η ισχύουσα τιμής της εν λόγω εξέτασης διαμορφώνεται στα 47 ευρώ, η οποία προκύπτει από το ΦΕΚ 2/B’/4-1-2022, ανεξαρτήτως του χρόνου έκδοσης του αποτελέσματος.
CNN Greece
AP Photo/Jean-Francois Badias (Φωτογραφία αρχείου)-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.