Τελευταία Νέα:

Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου - Πρόκειται για 23χρονο Αλβανό


Συνελήφθη πριν από λίγο ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι. Όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου είναι 23 ετών, αλβανικής καταγωγής που διαμένει στη Θεσσαλονίκη με προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα.
Την σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου του Άλκη Καμπάνου, μια πράξη φρίκης που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, έγινε την ώρα που η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αποχαιρετά για πάντα τον φοιτητή. Η κηδεία του Άλκη γίνεται αυτή την ώρα στη Βέροια. 

«Η Ελληνική Αστυνομία πράττει το καθήκον της» έγραψε στο τουίτερ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος που ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την σύλληψη του δράστη της αποτρόπαιας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, κοντά στο γήπεδο Χαριλάου του Άρη Θεσσαλονίκης.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.