Τελευταία Νέα:

Δολοφονία Άλκη: Ποιος είναι ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη




Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να είναι ένας εκ των δραστών της στυγερής δολοφονίας του Άλκη Καμπάνου στη Θεσσαλονίκη.
Ο 23χρονος, είναι γνωστός στις αρχές για τη «δράση» του μιας και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019 για την οποία εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ο 23χρονος Αλβανός αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο Αλβανός που έχει ταυτοποιηθεί από τους ερευνητές της Ελληνικής Αστυνομίας ως ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη, ήταν ένα από τα τρία ύποπτα πρόσωπα που προσήχθησαν και χθες Τρίτη στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Σήμερα ο 23χρονος συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε από το βιντεοληπτικό υλικό ως το πρόσωπο που έμπαινε και έβγαινε στα δύο αυτοκίνητα που επέβαινε η ομάδα των περίπου 10 χούλιγκαν που επιτέθηκαν απρόκλητα στον 19χρονο Άλκη Καμπάνο και στους δύο φίλους του, λίγα μέτρα από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Άρη Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, εκτός από την επαλήθευση της συμμετοχής του 23χρονου από το υλικό της στυγερής δολοφονίας του Άλκη που αντλήθηκε από τις κάμερες γύρω από το σημείο της δολοφονίας, υπήρξε ακόμη μια αδιάσειστη απόδειξη.

Ένας από τους δύο φίλους του Άλκη που επίσης χτυπήθηκαν από τους χούλιγκαν που σκότωσαν τον 19χρονο φοιτητή, επαλήθευσε με κατάθεσή του ότι ο δολοφόνος του νεαρού ήταν ο 23χρονος. Ο χούλιγκαν που φέρεται να σκότωσε τον 19χρονο Άλκη είναι το πρόσωπο που αναγνωρίστηκε από έναν εκ των δύο φίλων του νεκρού φοιτητή.

Κατά πληροφορίες, στο υλικό που βρέθηκε από τις κάμερες γύρω από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή Χαριλάου, ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται να κρατάει το δρεπάνι με το οποίο δολοφονήθηκε βάναυσα ο Άλκης Καμπάνος. Στην πραγματικότητα δεν είναι δρεπάνι αλλά ένα μεγάλο μαχαίρι με κυρτή λεπίδα που αποκαλείται «καράμπιτ». Ενα δολοφονικό μαχαίρι από το οποίο έπεσε νεκρός ο 19χρονος φοιτητής όταν ο 23χρονος χούλιγκαν και οι άλλοι εγκληματίες συνεργάτες του αποφάσισαν να βγουν στον δρόμο και να σκοτώσουν.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 23χρονος Αλβανός είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου.





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.