Τελευταία Νέα:

Έπεσαν στο κενό από τα μπαλκόνια των σπιτιών – Ένας νεκρός και ένας 19χρονος τραυματίας


Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τους αυτόπτες μάρτυρες να παγώνουν. Τι συνέβη ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικά σημεία της πόλης…
Δύο πτώσεις από μπαλκόνια, η μία δυστυχώς θανατηφόρα, κατεγράφησαν σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί, άντρας ηλικίας περίπου 60 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε από μεγάλο ύψος σε πρασιά στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα, αλλά ο άντρας είχε ήδη καταλήξει. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο ηλικιωμένος άνδρας είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία όπως όλα δείχνουν τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια που έμελλε να είναι μοιραία για τον ίδιο.

Περίπου την ίδια ώρα, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Τούμπα, ένας 19χρονος έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, επίσης υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΑΧΕΠΑ.

Δείτε στο επόμενο βίντεο του grtimes.gr, εικόνες από το σημείο της θανατηφόρας πτώσης του 60χρονου στη Θεσσαλονίκη…



















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.