Τελευταία Νέα:

Προσυνεδριακή διαδικασία ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας για το 3ο Συνέδριο


Την Δευτέρα 28/02/22 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αλμωπία για την συζήτηση των πολιτικών θέσεων και των προτάσεων για αλλαγές στο καταστατικό μπροστά στο 3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα πραγματοποιηθεί από τις 13-17 Απριλίου 2022.

Η συνεδρίαση έγινε με μεικτό τρόπο και διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριδαία με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Την εισήγηση έκανε ο Στέργιος Καλπάκης Αναπλ. Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  Στην συνεδρίαση τοποθετήθηκε και ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης. Συντόνισε ο Αλέξανδρος Τσίμας.

Εκφράστηκε από όλους η ανάγκη να φύγει το συντομότερο η καταστροφική και επικίνδυνη κυβέρνηση της ΝΔ.  Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές είναι μονόδρομος για να αποκατασταθεί το κοινωνικό κράτος, η κοινωνική δικαιοσύνη, η δημόσια υγεία, να μπει φρένο στα καρτέλ που διαμορφώνουν την ακρίβεια στην ενέργεια και στις απευθείας αναθέσεις δισεκατομμυρίων σε κολλητούς και χορηγούς, να αντιστραφούν πολιτικές περιθωριοποίησης των αγροτών και των εργαζομένων και να διατηρήσει η χώρα μας το δόγμα εξωτερικής πολιτικής ως γέφυρα Δύσης- Ανατολής και ως παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή με βάση το διεθνές δίκαιο και όχι να μπεί σε επικίνδυνες περιπέτειες. 


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.