Τελευταία Νέα:

Εντυπωσιακή... επιχείρηση από ΕΜΑΚ στο Παιδοογκολογικό του ΑΧΕΠΑ (ΦΩΤΟ)Χάρισαν στα παιδιά που νοσηλεύονται εντυπωσιακές εικόνες

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου η σημερινή και στελέχη της 2ης ΕΜΑΚ συγκίνησαν με δράση που πραγματοποίησαν στο ΑΧΕΠΑ, έξω από την Παιδοογκολογική Κλινική.

Ειδικότερα, σε μια δράση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος η Λάμψη, καταρριχήθηκαν από την ταράτσα δίνοντας χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται τα οποία τους έβλεπαν από τα παράθυρα των δωματίων τους. Παράλληλα δεκάδες πολύχρωμα μπαλόνια πέταξαν στον ουρανό με τη βοήθεια γερανοφόρου οχήματος.Φωταγώγηση Λευκού Πύργου με κίτρινο χρώμα

Ως ένδειξη θαυμασμού, σεβασμού και υποστήριξης των παιδιών που νόσησαν από κάποιας μορφής νεοπλασία, η «Λάμψη», έπειτα από έγκριση του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων, αναλαμβάνει τη φωταγώγηση του Λευκού Πύργου -σήματος κατατεθέν της πόλη μας- στο κίτρινο χρώμα του παιδικού καρκίνου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Φεβρουαρίου, ο Λευκός Πύργος, ο οποίος αποτελεί σημείο συνάντησης και πόλο έλξης τουριστών και όχι μόνο, θα «ντυθεί» στο χρώμα του παιδικού καρκίνου, με την ελπίδα ότι με αυτό τον τρόπο θα ευαισθητοποιηθεί περισσότερος κόσμος και θα διαδοθεί ακόμα πιο πολύ το ηχηρό μήνυμα του συλλόγου:

«Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας … μπορεί να ιαθεί!»


φωτ.: FB/
Typosthes.gr-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.