Τελευταία Νέα:

Προσοχή! Αποσύρεται μαρμελάδα - Περιέχει γυαλί



Σε προληπτική απόσυρση προϊόντος με κωδικό «ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ 340 γρ.», προχωρά η Marks & Spencer Greece σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ.
Η εταιρεία Marks & Spencer Greece, προχωρά σε άμεση προληπτική απόσυρση των προϊόντων με κωδικό «ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ 340 γρ.», σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που επικαλείται το dikaiologitika.gr, η απόσυρση των προϊόντων γίνεται λόγω μεμονωμένου περιστατικού που αφορά σε εντοπισμό θραύσματος γυαλιού στο εν λόγω προϊόν (αριθμός παρτίδας H 1208 και ημερομηνία λήξης 07/2022), με σκοπό να γίνει επανέλεγχος όλων των συσκευασιών.

Η Marks & Spencer Ελλάδος καλεί όσους πελάτες έχουν ενδεχομένως στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν, να το προσκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Marks & Spencer, με σκοπό την πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.