Τελευταία Νέα:

Οι ιατροδικαστές διαψεύδουν ότι η Τζωρτζίνα πέθανε από εισπνοή τοξικού αερίου


Οι ιατροδικαστές διαψεύδουν τις πληροφορίες ότι η Τζωρτζίνα, το παιδί της οικογένειας στη Πάτρα, πέθανε από εισπνοή τοξικού αερίου.
Ειδικότερα, η πληροφορία ήταν ότι η νεκροψία, νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, της Τζωρτζίνας, δείχνει αλλοιώσεις στο οστό της μύτης της, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες, γεγονός που την οδήγησε στο θάνατο.

“Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Αθήνα 21/2/2022

Ο Προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλαος Γ Καρακούκης Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ”

Τι λέει ο πατέρας της Τζωρτζίνας

Η ιστοσελίδα thebest, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Γιάννη Κόττα, ο οποίος επεσήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. “Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη” δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, ο κ. Δημήτρης Καράμπελας.

Το ίδιο δηλώνει στο thebest και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι αναστατωμένος από τα δημοσιεύματα. Όπως επισημαίνει, προσπαθεί μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν έχει καταστεί, ακόμα, δυνατό. “Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει, είναι fake” λέει.
Η υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας

Η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου, ενώ ήταν μαζί με την μητέρα της στο δωμάτιο του νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», και ο θάνατος του κοριτσιού ήταν αυτός που κίνησε τις διαδικασίες για της παρέμβαση του εισαγγελέα, καθώς χαρακτηρίστηκε και αυτός αιφνίδιος με αδιευκρίνιστα αίτια.

Η περιπέτεια υγείας της 9χρονης ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2021, μόλις ένα μήνα μετά τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, όταν εισήχθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας με σπασμούς, υπέστη ανακοπή καρδιάς και τους γιατρούς να καταφέρνουν να την επαναφέρουν στη ζωή. Έχοντας κερδίσει την πρώτη της μάχη, η Τζωρτζίνα νοσηλεύεται καλοκαίρι στο Ωνασείο για να τοποθετηθεί στην καρδιά της απινιδωτής και βηματοδότης.

Σύμφωνα με όσα είχε μεταδώσει το MEGA, ο απινιδωτής δεν κατέγραψε ουδέποτε την παραμικρή αρρυθμία η οποία να εξηγεί τα επεισόδια του παιδιού, η δε καρδιά μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία της και για πολλούς άλλους λόγους (ενδεικτικά μακρύ επιληπτικό επεισόδιο, επεισόδιο σπασμών, διακοπή αναπνοής, μεταβολικές διαταραχές) και όχι μόνο ένεκα καρδιακών αρρυθμιών.
Η Τζωρτζίνα μέχρι την ξαφνική εισαγωγή της στο νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2019 ήταν υγιέστατη.











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.