Τελευταία Νέα:

Συλλυπητήριο μήνυμα του συλλόγου "ΑΡΙΩΝ"


“Αγαπημέμε μας δάσκαλε, θα σε κουβαλάμε στην ψυχή μας”

         Τα λόγια είναι πάμφωχα όταν πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιον από την οικογένεια σου. Κι ο Δημήτρης Ουρούμης ήταν οικογένειά μας. Υπήρξε ταλαντούχος δάσκαλος, φίλος και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Σεμνός, ταπεινός, ακέραιος. Αφιέρωσε την όλη την ζωή στην μουσική που αγάπησε βαθιά. Κουβάλησε την άξια κληρονομιά των Ουρούμηδων, του σπουδαίου πατέρα του και την παρέδωσε παρακαταθήκη στους νεότερους.

        Έδωσε φως και πήρε φως. Σημάδεψε με την μουσική του πορεία τον πολιτισμό της Αλμωπίας.  Στο δημοτικό ωδείο, στην δημοτική φιλαρμονική, στον σύλλογο μας.

        Στον “ΑΡΙΩΝΑ” 22 χρόνια μαέστρος με μαεστρία δημιούργησε ένα τετράφωνο στερέωμα. Ρεπερτόριο απαιτητικό και  αδιαμφισβήτητα ποιοτικό. Συναυλίες, εμφανίσεις, αφιερώματα, εκδηλώσεις. Δύο φορές την εβδομάδα η χορωδία μας είχε πρόβα. Πως να μην δεθείς; πως να μην νιώθεις οικογένεια;

        Δάσκαλε  “Με το λύχνο του άστρου”, “το πέλαγο είναι βαθύ” και το “της δικαιοσύνης ήλιε”, η “όμορφη πόλη” σήμερα έσβησε και θρηνούμε τον άνθρωπό μας. Σήμερα παίζεις μουσική στην αυλή των αγγέλων και εμείς “Αγαπημέμε μας δάσκαλε, θα σε κουβαλάμε στην ψυχή μας”.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Το ΔΣ Σ.Φ.Μ.Α.  «ο ΑΡΙΩΝ»

 





-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.