Τελευταία Νέα:

Πώς θα έμοιαζαν ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Mozart, ο Vincent Van Gogh και η Mona Lisa αν ζούσαν σήμερα; Η απάντηση μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.



Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα έμοιαζαν σήμερα μερικές από τις πιο σημαντικές ιστορικές προσωπικότητες των προηγούμενων αιώνων; Ο Hidreley Diao δίνει την απάντηση μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Πώς θα έμοιαζαν άραγε αν ζούσαν σήμερα οι: Μέγας Αλέξανδρος, William Shakespeare, George Washington, Vincent Van Gogh, Mona Lisa; Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν σήμερα όλες εκείνες οι μορφές που γνωρίζουμε μόνο από τις αγαλμάτινες προτομές;


O Hidreley Diao με τη βοήθεια και τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, συνδύασε μερικά από τα πιο εμβληματικά πορτρέτα όλων των εποχών, δίνοντάς μας μια εικόνα για το πώς θα μπορούσαν να είναι στη σύγχρονη εποχή. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.
Όπως αναφέρει ο Diao: «Ένα από τα προνόμια της σύγχρονης εποχής είναι ότι η μόδα του καθενός δεν λέει πολλά για την κοινωνική τους θέση όπως κάποτε και τους κάνει να φαίνονται ίσοι, όπως εσύ κι εγώ».

Αν είστε περίεργοι να δείτε το αποτέλεσμα, ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

George Washington


William Shakespeare


Vincent Van Gogh


Μέγας Αλέξανδρος


Ναπολέων Βοναπάρτης


Mona Lisa


Mozart


Sandro Botticelli


Μαρία Αντουανέτα


Ιούλιος Καίσαρ















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.