Τελευταία Νέα:

Έγινε γραμματόσημο το «άντε γ...» των 13 στρατιωτών που αρνήθηκαν να παραδοθούν στο Φιδονήσι




Στην Ιστορία πέρασε η απάντηση των 13 Ουκρανών στρατιωτών που αρνήθηκαν να παραδοθούν στις ρωσικές δυνάμεις στο Φιδονήσι και τώρα η χώρα αναμένεται να αποκτήσει ένα νέο γραμματόσημο με την ονομασία «Ρωσικό πολεμικό πλοίο, να πάτε να γ@@@ε!», όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Εξωτερικών, Εμινέ Τζεπάρ.
Το γραμματόσημο, το οποίο αναφέρεται στο περιβόητο περιστατικό με τους στρατιώτες στο Φιδονήσι, απεικονίζει έναν στρατιώτη που... σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο σε ρωσικό πολεμικό πλοίο, ένα σκίτσο του καλλιτέχνη Boris Groh.

Δεκατρείς συνοριοφύλακες που σταθμεύουν στο νησάκι περίπου 16 εκταρίων (40 στρεμμάτων) που βρίσκεται περίπου 186 μίλια (300 χλμ) δυτικά της Κριμαίας, φέρεται να είπαν σε ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο: «Ρωσικό πολεμικό σκάφος γ%@#$@» όταν του ζητήθηκε να παραδοθεί τις πρώτες ημέρες της εισβολής. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι σκοτώθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν αιχμάλωτοι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος μάλιστα είχε ανακοινώσει σε διάγγελμά του ότι θα απονείμει μετά θάνατον σε όλους τους στρατιώτες βραβείο «Ήρωα της Ουκρανίας».

protothema.gr















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.