Τελευταία Νέα:

Κούλογλου: «Όπως είναι τα σημερινά δεδομένα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι πρώτο κόμμα» ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση εκλογών


Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών σχολίασε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Θεωρώ ότι υπάρχει ένα φλερτ με αυτήν την ιδέα. Σε περιόδους κρίσης, όπως ξέρουμε όλοι, ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από την εκάστοτε κυβέρνηση και τον εκάστοτε επικεφαλής της κυβέρνησης» εκτίμησε ο κ. Κούλογλου ως προς την πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
«Από την άλλη, θεωρώ ότι με όλο το περιβάλλον, τους εκλογικούς νόμους κτλ. θα ήταν αυτήν τη στιγμή πολύ μεγάλος τυχοδιωκτισμός να έμενε η χώρα δύο μήνες ακυβέρνητη, μέχρι που να σχηματίσει κυβέρνηση» υποστήριξε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ίδιος απαντώντας αν ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα κόψει πρώτος το νήμα σε μια ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, «όπως είναι τα σημερινά δεδομένα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι το πρώτο κόμμα» σχολίασε ο κ. Κούλογλου, «αλλά μπορεί να υπάρχει μια φθορά ραγδαία της κυβέρνησης, λόγω της ακρίβειας κυρίως», κατέληξε.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.