Τελευταία Νέα:

Μειώνονται επικίνδυνα τα αποθέματα σταριού στους μύλους της χώρας



Μειώνονται επικίνδυνα τα αποθέματα σταριού στους μύλους της χώρας, μετά τα τελευταία γεγονότα στην Ουκρανία, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Συντεχνίας Αρτοποιών Έβρου Κώστα Κεβρεκίδη, ο οποίος τόνισε ότι σήμερα υπάρχει αύξηση στην τιμή του αλευριού κατά 70% σε σχέση με πριν από 6 μήνες και αύξηση στην τιμή του ρεύματος κατά 100% αλλά και του πετρελαίου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι αυτό αβίαστα θα οδηγήσει στην απόφαση των αρτοποιών να αυξήσουν την τιμή στο ψωμί. 
Έχω ζητήσει από τους συναδέλφους στο νομό να κάνουν υπομονή για ένα με δυο μήνες μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, είναι πολύ δύσκολο ένας αρτοποιός να μπορέσει να κρατήσει τις τιμές σταθερές γι’ αυτό κάποια στιγμή θα αναγκασθούμε να το κάνουμε 
δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεβρεκίδη.

Όσον αφορά τους φούρνους στον Έβρο, σημείωσε ότι 
Βάζουμε προσωπική δουλειά δουλεύουν 3 με 4 μέλη από την οικογένεια και δεν καταφέρνουμε να βγάλουμε 1 με 2 μεροκάματα. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε με αξιοπρέπεια τους φούρνους μας.
Για την λαγάνα της Καθαράς Δευτέρας επεσήμανε ότι είναι αδιατίμητη, ανάλογα με τα έξοδα που έχει ο κάθε αρτοποιός. Ωστόσο διευκρίνισε ότι όπως φαίνεται θα κρατηθεί στα περσινά δεδομένα.

naftemporiki.gr















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.