Τελευταία Νέα:

Eurovision 2022: Αυτό είναι το τραγούδι της Ελλάδας



Ανακοινώθηκε το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Αμάντα Γεωργιάδη την Ελλάδα στη Eurovision 2022. Η νεαρή τραγουδίστρια μάλιστα, Αμάντα Γεωργιάδη εμφανίστηκε σε εκπομπή στην ΕΡΤ όπου μίλησε για το τραγούδι της, «Die Together», αλλά και για τη συμμετοχή της στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Σε ερώτηση για το πώς της φαίνεται ότι θα διαγωνισθεί στη Eurovision σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, η Αμάντα Γεωργιάδη είπε: «Είναι κρίμα, είναι τραγικό, λυπάμαι πάρα πολύ», τονίζοντας ότι «εγώ έγραψα το τραγούδι έναν χρόνο πριν τον πόλεμο και δεν έχει σχέση ούτε με τον πόλεμο ούτε με την πανδημία. Είναι ένα τραγούδι για την αγάπη».

«Ο τίτλος του τραγουδιού είναι μεταφορικός, ο καθένας πρέπει να τον ακούσει με τον τρόπο του. Όταν αγαπάς κάποιον, θες να κάνεις τα πάντα», προσέθεσε στη συνέχεια η Αμάντα Γεωργιάδη για το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022.

Δείτε το βίντεο:

















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.