Τελευταία Νέα:

Πισπιρίγκου: Θρίλερ με χρυσές λίρες της σπιτονοικοκυράς της - «Τις πήρε και τις πούλησε ο Μάνος», λένε συγγενείς της




Θρίλερ με χρυσές λίρες της Ευγενίας Κούτρα που κληρονόμησε από τον έμπορο πατέρα της βρίσκεται σε εξέλιξη.


Σύμφωνα με συγγενείς της και όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr o συνήγορος τους κύριος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος «Υπάρχει η πληροφορία από εμάς ότι ο σύζυγος της προφυλακισθείσας Ρούλας Πισπιρίγκου κ. Δασκαλάκης Εμμανουήλ, μετέβη σε κατάστημα το οποίο ασχολείται με την εξαργύρωση λιρών, για να μπορέσει να εξαργυρώσει τις λίρες της Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου οι οποίες ήταν αρκετές και το ποσό ουδόλως ευκαταφρόνητο . 

Άρα λοιπόν υπάρχει η πιθανότητα να μην έχουν εξαντληθεί αυτές οι λίρες να υπάρχει κάποιος αποθηκευτικός χώρος που αποθήκευαν τις λίρες η Ευγενία Κούτρα ή το συγγενικό περιβάλλον να υπάρχει απόθεμα από αυτές τις λίρες που ακόμα δεν έχει βρεθεί. Οπότε η δική μας νομική δουλειά, η δική μας νομική υποστήριξη και των συγγενών είναι, πρώτον να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου οι οποίες είναι πολύ περίεργες ειδικά μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ θα κατατεθει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών έχει να κάνει με το πληρεξούσιο του κ. Μάνου Δασκαλάκη. 

Ο κ. Δασκαλάκης, θα πρέπει να κληθεί ως ύποπτος να μας πει πως έφθασε στα χέρια του το πληρεξούσιο και το κυριότερο πως ήταν σε θέση να γνωρίζει την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση της θανούσης».


Ο συνήγορος των συγγενών κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος


Την ίδια ώρα, ο κ. Θεοδωρόπουλός σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως «Το δικηγορικό μας γραφείο Ανδρέας Κωνσταντίνου Θεοδωρόπουλος & Συνεργάτες law firm, πρωτοστατούντος του ιδρυτή του Δικηγόρου Παρ΄Αρείω Πάγω Ανδρέα Κων. Θεοδωρόπουλου , ανέλαβε την νομική υποστήριξη συγγενών της αειμνήστου αποθανούσας Κούτρα – Θεοδωροπούλου Ευγενίας ενεργούντες έχοντας κληρονομικό δικαίωμα επί της περιουσίας της και διερευνώντας τις συνθήκες της αποβίωσής της.

Οι νομικές μας κινήσεις θα είναι σαφείς και συγκεκριμένες αποδίδοντας ευθύνη σε οποιοδήποτε πρόσωπο παραπλάνησε , απάτησε ή απείλησε την Ευγενία Κούτρα- Θεοδωροπούλου, προκειμένου να της αποσπάσει χρηματικά ποσά ή ακίνητη περιουσία, ρίχνοντας άπλετο φώς για να υπάρξει διαλεύκανση στην πολύκροτη υπόθεση των Πατρών και τον άδικο χαμό των τριών ανηλίκων τέκνων».

Δείτε βίντεο: Πισπιρίγκου: Θρίλερ με χρυσές λίρες της σπιτονοικοκυράς της - «Τις πήρε και τις πούλησε ο Μάνος», λένε συγγενείς της














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.