Τελευταία Νέα:

Καιρός: Καύσωνας στην Ευρώπη και Δροσιά στην Ελλάδα - Το σπάνιο καιρικό φαινόμενο


Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ολόκληρη σχεδόν η Γηραιά Ήπειρος θα φλέγεται, με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στην Ελλάδα το σκηνικό θα είναι διαφορετικό.

Ακόμη ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο θα καταγραφεί τις επόμενες ημέρες. Καύσωνας θα πλήξει σχεδόν όλη την Ευρώπη, με τον υδράργυρο να δείχνει έως 40 βαθμούς κελσίου, η Ελλάδα όμως δεν θα επηρεαστεί, αντιθέτως το θερμόμετρο θα πέσει σημαντικά.


Σύμφωνα με διάγραμμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου, ολόκληρη σχεδόν η Γηραιά Ήπειρος θα φλέγεται, με θερμοκρασίες που θα φτάσουν και θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στην Ελλάδα το σκηνικό θα είναι διαφορετικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις, στη χώρα μας αναμένεται από την Πέμπτη μια σημαντική πτώση της θερμοκρασίας που θα φτάνει μέχρι και τους 10 βαθμούς Κελσίου.
Ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο κύμα καύσωνα, Μάη μήνα, ετοιμάζεται να επηρεάσει μεγάλο τμήμα της νοτιοδυτικής Ευρώπης τις επόμενες ημέρες αλλά και έντονης ζέστης σε μεγάλο τμήμα της υπόλοιπης Ευρώπης (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) με θερμοκρασιακές αποκλίσεις έως και 16C πάνω από το μέσο όρο. 
Σε ορισμένα τμήματα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας θα σημειωθούν και αρκετά 40άρια ενώ η τρέχουσα πρόβλεψη για τη Σεβίλλη αυτό το Σαββατοκύριακο είναι για 42- 43C!!!
γράφει ο κ.Αρναούτογλου.


Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.