Τελευταία Νέα:

Γιατί αποσύρθηκε η διαφήμιση της Land Rover; (βίντεο)Έχουμε δει στο παρελθόν να αποσύρονται διαφημίσεις για ρατσιστικούς ή για παραπλανητικούς λόγους. 
Τί ακριβώς όμως ενόχλησε τους βρετανούς που αναγκάστηκαν να αποσύρουν μία εντυπωσιακή διαφήμιση για το Defender;
 

Οι εκτός δρόμου ικανότητες για το Land Rover Defender είναι λίγο πολύ γνωστές. Οι τεχνολογίες του τα τελευταία χρόνια επίσης έχουν φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και έκαναν τη βρετανική εταιρεία να δημιουργήσει ένα διαφημιστικό σποτ, σύμφωνα με το οποία τα Defender πηγαίνουν πέρα από τα συνηθισμένα όρια ενός SUV. 

Περνούν μέσα από μονοπάτια, από φαράγγι, από ποτάμια και καταλήγουν την άκρη ενός απότομου γκρεμού που θυμίζει το Grand Canyon.
 


Κάπου εκεί σταμάτησαν τόσο τα Land Rover, όσο και οι προβολές του διαφημιστικού σποτ καθώς τα Defender σταμάτησαν μετά από ηχητική προειδοποίηση των αισθητήρων παρκαρίσματος. 

Ο οδηγός βέβαια συμβουλεύεται και την κάμερα οπισθοπορείας πριν φρενάρει στο όριο, το ηχητικό όμως θεωρήθηκε ότι παραπλανεί το κοινό.Οι αισθητήρες δεν γίνεται να ενεργοποιηθούν χωρίς να υπάρχει εμπόδιο στο πίσω μέρος και στην πραγματική ζωή τα τρία Land Rover θα είχαν κατηφορίσει προς το γκρεμό. 

Αν το κάνει δηλαδή αυτό ένας πελάτης τότε θα σκοτωθεί κατά πάσα πιθανότητα, έπειτα μάλιστα από προτροπή της φίρμας. 

Υπερβολές πάντως από τους Βρετανούς που έσπευσαν να διακόψουν μία κατά τα άλλα όμορφη διαφήμιση.

 
newsauto.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.