Τελευταία Νέα:

Δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρίαΠραγματοποιήθηκε η Δημόσια Κλήρωση, της φορολοταρίας που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με βάση τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Απρίλιο με τη χρήση πλαστικού χρήματος ή άλλων μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών.


Για να δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς πατήστε ΕΔΩ


Σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε από την ΑΑΔΕ, η 5η δημόσια κλήρωση για την νέα «σούπερ» φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2022.


Υπενθυμίζουμε σύμφωνα με τη νέα φορολοταρία ένας υπερτυχερός κερδίζει το ποσό των 50.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται και μία ετήσια κλήρωση με το έπαθλο έως 100.000 ευρώ.


Πιο συγκεκριμένα, η φορολοταρία που πραγματοποιήθηκε σήμερα φορά όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν και εκκαθαρίστηκαν τον Απρίλιο του 2022. Την κλήρωση πραγματοποιήσαν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και θα αφορά κάθε φορολογούμενο και όλες τις αποδείξεις με κάρτες που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο στην Ελλάδα.


Να σημειωθεί ότι για να συμμετάσχει κανείς στη δημόσια κλήρωση του Μαΐου για τη φορολοταρία αποδείξεων αρκεί να έχει πραγματοποιήσει έστω και μία ηλεκτρονική συναλλαγή από την 1η έως τις 30 Απριλίου 2022.


Οι αλλαγές στη φορολοταρία

Από τον Ιανουάριο του 2022 στη μηνιαία κλήρωση της φορολοταρίας, 556 τυχεροί τυχεροί λαχνοί κερδίζουν έπαθλα που κυμαίνονται από 1.000 έως 50.000 ευρώ.


Πιο αναλυτικά, κάθε μήνα η φορολοταρία θα διανέμει τα εξής ποσά σε 556 τυχερούς:
-500 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας
-50 φορολογούμενοι κερδίζουν 5.000 ευρώ
-5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ
-Ένας «υπερτυχερός» κερδίζει 50.000 ευρώ

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.