Τελευταία Νέα:

e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέχρι τη Δευτέρα 23 ΜαΐουΜη διαθέσιμες θα είναι από σήμερα 19 Μαΐου στις 15:00 έως και τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 7:00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, προκειμένου να γίνουν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους [G-Cloud] της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.Με τον τρόπο αυτό αντικαθίστανται παλαιές υποδομές με σύγχρονες αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.


Οι υπηρεσίες αφορούν:
👉 τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών ραντεβού για την Παρασκευή 20.5.2022.
👉 την ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών 1555 καθώς δεν θα είναι δυνατή η άντληση των ασφαλιστικών στοιχείων.

Αρκετές υπηρεσίες του δημοσίου τομέα που αντλούν στοιχεία από τα συστήματα του e-ΕΦΚΑ (ενδεικτικά ΟΠΕΚΑ, ΔΥΠΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ΤΕΚΑ, ΚΕΠ, υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Gov.gr κα)-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.