Τελευταία Νέα:

Ο Βρετανός που χάκαρε τη NASA πριν από δύο δεκαετίες αποκάλυψε τι ανακάλυψε



Ένας χάκερ στη Βρετανία μοιράστηκε όσα είχε ανακαλύψει όταν πριν από δύο δεκαετίες είχε εισβάλλει τα αρχεία της NASA. Τότε οι ΗΠΑ είχαν προσπαθήσει να εκδώσουν τον Γκάρι ΜακΚίνον επειδή απέκτησε πρόσβαση στα αρχεία της Εθνικής Διοίκησης Αεροναυτικής και Διαστήματος. Μάλιστα, είχαν απειλήσει τον 56χρονο χάκερ με 60 χρόνια φυλάκιση.
Έπειτα από μακροχρόνιες εκκλήσεις, η τότε υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι μπλόκαρε την έκδοση του ΜακΚίνον, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε τι ακριβώς είχε βρει στους υπολογιστές της NASA.


Μιλώντας στη Sun, ο ΜακΚίνον ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε χιλιάδες εικόνες εκ των οποίων μία έδειχνε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο σε σχήμα πούρου. Ο ΜακΚίνον απέκτησε πρόσβαση στις φωτογραφίες μεταξύ Φεβρουαρίου του 2001 και Μαρτίου του 2002, ενώ ήταν βέβαιος ότι η διαστημική υπηρεσία έκρυβε στοιχεία εξωγήινης ζωής.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχουν αντικείμενα που δεν καταλαβαίνουμε ότι πετάνε στον ουρανό και είναι γεγονός ότι υπάρχουν επιστημονικά τμήματα, υπηρεσίες πληροφοριών και στρατιωτικών υπηρεσιών που μελετούν αυτά τα αντικείμενα. Ήμουν συγκλονισμένος, αυτοί οι φάκελοι είχαν χιλιάδες εικόνες», είπε ο Βρετανός χάκερ.

Μετά από αίτημα των αμερικανικών αρχών, ο ΜακΚίνον συνελήφθη αρχικά το 2002 και στη συνέχεια το 2005, με τον χάκερ να λέει ότι η πειρατεία του προκάλεσε ζημιές της τάξεως των 700.000 δολαρίων. Όταν η Τερέζα Μέι μπλόκαρε την έκδοσή του το 2012, επικαλέστηκε το σύνδρομο Άσπεργκερ του ΜακΚίνον.

Ο χάκερ είναι βέβαιος ότι τα αποδεικτικά στοιχεία για τα ΑΤΙΑ κρύβονται στις ΗΠΑ και εμπνεύστηκε την ιδέα να χακάρει τη NASA, όταν μια πρώην υπάλληλός της, η Ντόνα Χέαρ ισχυρίστηκε ότι η διαστημική υπηρεσία είχε καθαρίσει εικόνες με UFO. Σε μια προσπάθειά του να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς της υπαλλήλου, ο ΜακΚίνον είπε ότι είδε τέσσερις φακέλους που έγραφαν: φιλτραρισμένο, αφιλτράριστο, επεξεργασμένο, ακατέργαστο.

Ωστόσο, λόγω της αργής σύνδεσής του στο ίντερνετ κατάφερε να τραβήξει μόλις μία εικόνα από τους φακέλους της NASA. Ήταν η φωτογραφία του διαστημικού σκάφους σε σχήμα πούρου...









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.