Τελευταία Νέα:

Ψηφίζονται οι αποζημιώσεις προανθικού σταδίου από τον «Παγετό Άνοιξης 2021»Κατατέθηκε στη Βουλή και ψηφίζεται σήμερα Τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών με την οποία ξεκλειδώνουν οι αποζημιώσεις προανθικού σταδίου από τον «Παγετό Άνοιξης 2021». Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αν και με μεγάλη καθυστέρηση, οι δικαιούχοι παραγωγοί αποζημιώνονται.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά ο οποίος από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του έδειξε ενδιαφέρον για την υπόθεση και κατάφερε να εντοπίσει τις αστοχίες, να διορθώσει τα λάθη και τελικά να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που είχαν προκύψει.

Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό πως για πρώτη φορά δίνεται αποζημίωση σε ζημιές που προκλήθηκαν σε προανθικό στάδιο. Η πληρωμή θα γίνει άμεσα, ενώ τις λεπτομέρειες θα παρουσιάσει σήμερα στη Βουλή ο Υπουργός. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα αγρότη, αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τις ανησυχίες του, μπορεί και έχει τη βούληση να δώσει λύσεις.»

 

(επισυνάπτεται φωτογραφία αρχείου)
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.