Τελευταία Νέα:

Ευχαριστήριο του ΠΑΣ Ξιφιανής για τον ετήσιο χορό που συνδιοργάνωσε με τον Μορφωτικό Σύλλογο


Το ΔΣ της ομάδας του ΠΑΣ Ξιφιανης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλον εκεινο τον κόσμο που παρεβρέθηκε χθες στον ετήσιο χορό που συνδιοργάνωσε με τον Μορφωτικό Σύλλογο . 
Η προσέλευση και η αγάπη όλων των παρευρισκομένων ήταν συγκινητική και μας δίνει τη δύναμη να συνεχισουμε στο έργο μας.
Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές του νομού μας κύριους Διονυση Σταμενιτη,Γεωργιο Καρασμάνη, Λάκη Βασιλειάδη καί την κυρία Θεοδώρα Τζάκρη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάρτση  , τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Βεσκο και τους Αντιδημάρχους  Γιάννη Κετικιδη, Σταύρο Αναστασιάδη, Ιωάννη Σελκο , Πολυξένη Νάνου, Δημήτρη Γιαντση και φυσικά τον αγαπητό συντοπίτη μας Χρήστο Χατζηγιάννιδη.

Ευχαριστούμε και όλους τους χορηγούς που μας πρόσφεραν απλόχερα βοήθεια και δώρα και επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου ‘ΤΟ ΠΟΖΑΡ’ & τον Μ.Π.Σ.Π Ριζοχωρίου ‘ΤΟΞΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ’ όπως και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση ,όποιον ακόμα έβαλε έστω κ ένα λιθαράκι αλλά και όποιον ακόμα ξεχάσαμε να αναφέρουμε. 

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας  και στον Χρήστο Γεωργίου, πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Γαρεφίου για την   παραχώρηση εξέδρας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο ετήσιο αντάμωμα.

Το Δ.Σ του ΠΑΣ Ξιφιανής












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.