Τελευταία Νέα:

Δήλωσε συμμετοχή ο Αλμωπός Αριδαίας - Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας“Οι φίλαθλοι του Αλμωπού ήταν και παραμένουν η ψυχή της ομάδας”.

Η παρουσία και η συμπαράστασή σας αποτελεί τη βασική και αναγκαία προϋπόθεση για την επιτυχία της ομάδας.

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν 2022-23.

Η ομάδα μας, το καμάρι της Καρατζόβας, χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια όλου του κόσμου της Αλμωπίας και όχι μόνο. Στηρίξτε την ομάδα μας, ζήστε το όνειρο και ταξιδέψτε μαζί μας στο νέο συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες ή να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία, στο τηλέφωνο 6977012820 ή στα καταστήματα Μy-computerΑντιπροσωπεία Lamborghini – Zetor – Hürlimann ‘Εμμανουηλίδης Κ. Γιώργος’ Electron Stores και Infotech.

Τέλος, ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως ο σύλλογός μας υπέβαλλε τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα καταβάλλοντας το απαιτούμενο ποσό όπως προβλέπουν οι διατάξεις του νόμου.

Πάρε θέση στην κερκίδα, στήριξε την ομάδα μας, η δύναμη του Αλμωπού είσαι εσύ!

ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

  • Ανοιχτή κερκίδα: 100 ευρώ
  • Σκεπαστή: 150 ευρώ 

Με τιμή
Δ.Σ. Αλμωπού Αριδαίας-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.