Τελευταία Νέα:

Μπορείς να βρεις τι ώρα είναι στη φωτογραφία; Ο γρίφος της CIA που τρέλανε το διαδίκτυοΜπορείς να τον λύσεις;«Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στην ανάλυση. Τι ώρα είναι στη φωτογραφία;» γράφει στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter η CIA, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, δημοσιεύοντας από κάτω μία παλιά φωτογραφία που απεικονίζει μια χιονισμένη μικρή πόλη.

Αμέσως το διαδίκτυο πήρε φωτιά με τους χρήστες να παρατηρούν με τις ώρες την εικόνες για να βρουν τη σωστή απάντηση.

Κάτω από την ανάρτηση, οι απαντήσεις χωρίζονται σε τρεις πιθανότητες, πως η ώρα είναι είτε 3 μ.μ., είτε 11 π.μ. ή 7 π.μ.

Τελικά, λίγες ώρες αργότερα η CIA αποκάλυψε πως η σωστή απάντηση ήταν 7 το πρωί: «Οι περισσότεροι από εσάς μαντέψατε σωστά (σε ποσοστό 53,1%). Φαίνεται πως όλοι έχετε καλό μάτι. Πρέπει να δείτε την σελίδα με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας μας. #DiscovertheCIA» ανέφερε η CIA σε επόμενο tweet.

Γιατί πιστεύετε, ότι η σωστή απάντηση είναι το 7 το πρωί;


Ένας χρήστης του Twitter εξήγησε:

  • Υπάρχει μόνο ένα αυτοκίνητο στον δρόμο, κάτι που δείχνει ότι δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος ακόμα έξω, επειδή είναι νωρίς το πρωί.
  • Τα σχολικά είναι ακόμα παρκαρισμένα, χωρίς μαθητές έξω.
  • Τα λιφτ του σκι δεν λειτουργούν ακόμα.
  • Τα αμάξια έξω από τα μαγαζιά έχουν χιόνι επάνω που σημαίνει ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για ώρες.
  • Φυσικά, παίζει ρόλο και το φως του ήλιου, ο οποίος φαίνεται ότι δεν έχει σηκωθεί ακόμα στον ουρανό.


in.gr-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.