Τελευταία Νέα:

Σκληρές εικόνες από επίθεση σκύλων σε 34χρονη στην Καλαμάτα – “Νόμιζα ότι θα με σκοτώσουν”



Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε μία 34χρονη το πρωί της Δευτέρας (12/9) στην Καλαμάτα καθώς πήγαινε στη δουλειά της.Οι συνάδελφοί της που άκουσαν τις φωνές της κατάφεραν να τη σώσουν και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Η 34χρονη, η οποία είναι και μητέρα δυο μικρών παιδιών, περιγράφοντας στο Star τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τόνισε ότι η αγέλη σκύλων της επιτέθηκε ενώ έμπαινε στο προαύλιο του εργοστασίου όπου εργάζεται, μάλιστα ήταν η τρίτη μέρα που πήγαινε χθες για δουλειά.



Ξαφνικά είδε μπροστά της επτά σκυλιά, τα οποία της ορμήσαν με μανία και άρχιζαν να τη δαγκώνουν σε όλο το σώμα. Η κοπέλα κουλουριάστηκε στο έδαφος και λίγο πριν λιποθυμήσει δυο γυναίκες συνάδελφοι της την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται.

«Δεν πίστευα ότι θα μου κάνουν κάτι τέτοιο και θα με αρπάξουν, νόμιζα ότι θα με σκοτώσουν», είπε συγκλονισμένη η 34χρονη.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.