Τελευταία Νέα:

Δεν βρέθηκε ο δράστης που σκότωσε το γατάκι – Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του δράστη που κακοποίησε μέχρι θανάτου ένα γατάκι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Έπειτα από συγκέντρωση πληροφοριών, η Ελληνική Αστυνομία κατέληξε σε ένα άτομο το οποίο πιθανότατα εμφανιζόταν στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με τα στελέχη της ΕΛΑΣ να εκτιμούν αρχικά πως επρόκειτο για τον δράστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, σήμερα το πρωί προσήχθη το άτομο αυτό, το οποίο διαμένει στο Κολχικό. Ο άνδρας στο παρελθόν είχε κακοποιήσει σκύλο και το προφίλ του ταίριαζε με αυτό του δράστη που κακοποίησε το γατάκι.

Ωστόσο, αστυνομικοί της σήμανσης απεφάνθησαν πως το άτομο που προσήχθη δεν είναι ο δράστης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό μετά από αξιοποίηση και του βιντεοληπτικού υλικού, συμπεραίνοντας πως ο προσαχθείς άνδρας έχει διαφορετική μύτη από το πρόσωπο που απεικονίζεται στο βίντεο.

Κατόπιν τούτου, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.


Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν πως λόγω και της μεγάλης δημοσιότητας που έλαβε η υπόθεση κακοποίησης της γάτας, ο δράστης έχει κρυφτεί και οι πιθανότητες για τον εντοπισμό του το προσεχές διάστημα μειώνονται.















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.