Τελευταία Νέα:

Φ.Ο. Αριδαίας : 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας






Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Δρόμος Υγείας Αλμωπίας στις 25/09/2022, τον οποίο διοργάνωσε για ακόμη μια φορά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας και όπου συμμετείχε πλήθος αθλητών, μαθητών και πολιτών.

Σε αυτή την όμορφη “γιορτή του αθλητισμού”συμμετείχε μεγάλος αριθμός αθλητών, μελών, προπονητών του Φ.Ο. Αριδαιας ως δρομείς καθώς και εθελοντών που στήριξαν την προσπάθεια.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους και σε όσους συνέβαλαν γενικότερα στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας Βασίλογλου -Καμενίδου Κωνσταντίνα η οποία ήρθε 3η στην κατάταξη των 5.100 μ στην ηλικιακή κατηγορία 18-34 Γυναικών.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αλμωπίας για την εξαιρετική διοργάνωση του αγώνα. Ως σύλλογος θα είμαστε πάντοτε δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες.





ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.