Τελευταία Νέα:

Αλέξης Τσίπρας: Ο πρώτος που δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις είναι ο Μητσοτάκης – Αλλιώς, θα έκανε εκλογές



Για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας και φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα με διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και για όλα τα «καυτά» ζητήματα της επικαιρότητας μιλά ο Αλέξης Τσίπρας στο «Καλημέρα Ελλάδα». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου.
Η συζήτηση ξεκίνησε από τις δημοσκοπήσεις, με τον Αλέξη Τσίπρα να ερωτάται για τις τελευταίες έρευνες που έχουν δημοσιοποιηθεί (σ.σ. χθες στο MEGA η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ήταν 8,4%). Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι δεν τις πιστεύει και εκτίμησε πως «ο πρώτος που δεν πιστεύει τις δημοσκοπήσεις είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης, αλλιώς, αν ήταν τόσες μονάδες μπροστά, δεν θα έκανε εκλογές;».

Οι ανισότητες από το 2019, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, αυξήθηκαν. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, επίσης, ότι ούτε οι αγορές εμπιστεύονται την κυβέρνηση, αφού τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.