Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας - Λαμία 0-2



Την Λαμία υποδέχτηκε ο Αλμωπός στο Δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση αιφνιδιάζοντας την Λαμία και γρήγορα έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Παύλο Έππα. Παρόλο που η Λαμία ήταν πιο έτοιμη αγωνιστικά, είχε ρυθμό, καθώς βρίσκεται στην 8η αγωνιστική της Super League 1, ο Αλμωπός ήταν ανταγωνιστικός ως που στο 26ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη.

Ο Αλμωπός προσπάθησε να αντιδράσει, στο 38ο λεπτό είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τους παίκτες της Λαμίας να διώχνουν πάνω στην γραμμή ενώ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Αλμωπός ισοφάρισε με τον Γιουκούδη με τον γκολ του να ακυρώνεται όμως ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αλμωπού μπήκε δυνατά εκ νέου και προσπάθησε να ισοφαρίσει ωστόσο ο τερματοφύλακας της Λαμίας δήλωσε παρών. Στο 65ο λεπτό η Λαμία πέτυχε το 2ο γκολ με τον Μαρμεντίνι κλειδώνοντας την πρόκριση, ενώ νωρίτερα ο Γιουκούδης ανατράπηκε εντός περιοχής με τον Αλμωπό να “φωνάζει” για πέναλτι.

Στο υπόλοιπο διάστημα ο προπονητής του Αλμωπού προχώρησε σε αλλαγές με τους Παπαδόπουλο, Μανωλάκη, Κέρθι, Ασλαμπάλογλου και Τσίπουρα να περνούν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αλμωπός έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε στην αναμέτρηση ωστόσο το 0-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Τσακαλίδης Αλέξανδρος (Χαλκιδικής) Βοηθοί: Σακκάς Παναγιώτης – Δημήτριος (Θεσσαλίας), Νίκζας Αχιλλέας (Λάρισας) 4ος: Μαλούτας Δημήτριος (Ημαθίας)

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης Γ.): Dokic, Παρασκευάς, Σέχου, Τσιμπούκας, Γιαλαμούδης, (71’ Μανωλάκης), Έππας, (66’ Κέρθι), Πέλκας, (82’ Ασλαμπάλογλου), Κολλαράς, Πόποβιτς, (66’ Παπαδόπουλος), Γιουκούδης, (82’ Τσιπούρας), Πέττας.

Λαμία (Φέστα Τ.): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Νούνιεζ, (82’ Καραμάνος), Σλίβκα, (71’ Μανούσος), Μαρμεντίνι, (82’ Μπάμπης), Μπενίτεζ, Ασκόφσκι, Ρόμανιτς, (82’ Τσούκαλος), Γιακουμάκης.














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.