Τελευταία Νέα:

Φρίκη: Ασελγούσε κατ΄ εξακολούθηση τον ανήλικο ανιψιό του – «Με κατέστρεψε...»


Φρίκη προκαλεί ένα ακόμη περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, που έρχεται στο φως, την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια.

Το νέο περιστατικό που έγινε γνωστό, έλαβε χώρα στην Πάτρα, έχει ως θύμα ένα αγόρι μειωμένης διανοητικής αντίληψης, και θύτη τον ηλικιωμένο θείο του, που είχε ασελγήσει σε βάρος του, πάνω από 40 φορές.

Οι ακατονόμαστες πράξεις του σάτυρου θείου γίνονταν στον ανιψιό από την ηλικία των 14 ετών και για διάστημα τριών χρόνων περίπου, σύμφωνα με το pelop.gr. Ο 25χρονος, σήμερα, νεαρός περιέγραψε στο δικαστήριο με κάθε λεπτομέρεια, τι του έκανε ο θείος του, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

«Με κατέστρεψε…»

Ο κατηγορούμενος που είχε αναπτύξει σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης με την οικογένεια του παιδιού, το έπαιρνε στη δουλειά του, όπου εκμεταλλευόμενος την διανοητική του υστέρηση, το απομόνωνε σε διάφορους χώρους και έκανε πάνω στο σώμα του κάθε ακατανόμαστη πράξη.

«Με κατέστρεψαν σαν άτομο και σαν προσωπικότητα. Μου συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν ένα τίποτα» είπε ο νεαρός στο δικαστήριο, που επικαλέστηκε αισθήματα ντροπής, φόβου και ψυχολογικής πίεσης από τον θείο του, όταν κλήθηκε από το δικαστήριο να απαντήσει στην ερώτηση, γιατί τόσα χρόνια δεν έλεγε τίποτα.

Πώς αποκαλύφθηκε

Ο ηλικιωμένος θείος, καταδικάστηκε χθες από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, με την ανώτερη προβλεπόμενη ποινή κάθειρξης δέκα ετών.

Ο ηλικιωμένος εκτίει ήδη πρωτόδικη ποινή κάθειρξης 15 ετών για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση, αλλά, σε λίγες ημέρες θα αφεθεί ελεύθερος, λόγω της μείωσης των ποινών σε αυτού του είδους τα αδικήματα.

Ολα ήρθαν στην επιφάνεια από την αδελφή της μητέρας του παιδιού, που διαπίστωσε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε με τον ανιψιό της. Κατέθεσε και χθες μαινόμενη κατά του σάτυρου συγγενή. «Του κατακρεούργησε την ψυχή. Τον χρησιμοποίησε με τον πιο ελεεινό τρόπο, τον βίαζε κατ΄εξακολούθηση ο παλιόγερος», είπε στο δικαστήριο η θεία.

«Έκανα λάθος…»

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο, παραδεχόμενος όσα είχε κάνει.

«Είναι φυσιολογικά αυτά; Εχετε συναίσθηση τι κάνατε στο παιδί;» του είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

«Εκανα λάθος και η δικαιοσύνη ας με τιμωρήσει» ήταν η απάντηση του ηλικιωμένου.














-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.