Τελευταία Νέα:

Αλμωπός Αριδαίας - Πανσερραϊκός 0-1



Ο Αλμωπός φιλοξένησε στο Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας τον Πανσερραϊκό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της BETSSON Super League 2. Η ομάδα μας επέβαλε τον ρυθμό της, πάρα το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων – που άγγιζε τα όρια των αντιαθλητικών μαρκαρίσματων – από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και είχε τον έλεγχο με τους Έππα και Πόποβιτς να έχουν καλές στιγμές απέναντι από την εστία του Πανσερραϊκου.
Ωστόσο, ο σοβαρός τραυματισμός του Θωμά Τσιμπούκα και η 10λεπτή διακοπή άλλαξαν τα πλάνα του Γιώργου Τυριακίδη, ο οποίος πέρασε ως αναγκαστική αλλαγή των Βασίλη Παπαδόπουλο πραγματοποιώντας και τακτικές αλλαγές. Μέχρι το τέλος του Α’ ημιχρόνου ο Αλμωπός δεν απειλήθηκε από τον Πανσερραϊκό έχοντας καλή αμυντική λειτουργία.

Στο Β’ ημίχρονο ο Αλμωπός προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του εκ νέου και να ελέγξει την αναμέτρηση ωστόσο μια αδράνεια και ο εύκολος καταλογισμός του πέναλτι από τον διαιτητή έδωσε το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό με τον Σαίντ. Μετά το γκολ της ομάδας των Σερρών ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Τυριακίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ρίβας, Τσιπούρα , Μανωλάκη και Σουλιώτη έχοντας καλές στιγμές με τους Τσιπούρα, Παπαδόπουλο αλλά και με το σουτ του Παύλου Εππα, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφυλακας του Πανσερραϊκου. Έτσι, το 0-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παρά τις προσπάθειες των παικτών να φέρουν το ματς στα ίσα μέχρι το τέλος.

Επόμενος αντίπαλος του Αλμωπού είναι ο Παναθηναϊκός Β στην Αθήνα.

Υ. Γ Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας Θωμά Τσιμπούκα. Θωμά, είσαι παλικάρι.


Υ. Γ 2 Η ΠΑΕ Αλμωπός ευχαριστεί τον κόσμο της Αλμωπίας για την στήριξη προς την ομάδα μας.


Αλμωπος Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Dokic, Τσιμπούκας (Παπαδόπουλος 10’ λ.τ), Γιουκούδης, Πέττας, Έππας (Τσιπούρας 85’), Κέρθι (Σουλιώτης 85’), Κολλαράς, Σέχου, Παρασκευάς, Πόποβιτς (Rivas 64’), Γιαλαμούδης (Μανωλάκης 64’).

Πανσερραϊκός (Δημήτρης Ελευθεροπουλος): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Σιόντης, Θυμιάνης (Ανάκογλου 57’), Μούργος (Μασκανάκης 86’), Σοφιανός (Δημητρίου 70’), Kanis (Μυστακίδης 86’), Κατσαντώνης (Said 57’).

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μπουτσίκος, Ντάβελας, Κουφός και 4ος κ. Φουστάνας, όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.









Π.Α.Ε. ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ













-------------------------

To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.