Τελευταία Νέα:

Μορφωτικός Σύλλογος "Μενέλαος Λουντέμης" - Φωταγώγηση Δέντρου


Το κρύο έγινε τσουχτερό, οι καμινάδες καπνίζουν, και τα στολίδια αρχίζουν και βρίσκουν τις θέσεις τους στα σπίτια μας που ετοιμάζονται να φωτιστούν για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου!

☃️Ο Μορφωτικός μας σύλλογος για ακόμη μια χρονιά φροντίζει η ατμόσφαιρα στο χωριό μας να γίνει γιορταστική και να δωθεί το εναρκτήριο λάκτισμα των γιορτών μέσα από δεκάδες χαρούμενες παιδικές φωνές!

🎄Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε και φέτος στην καθιερωμένη μας Χριστουγεννιάτικη γιορτή!!!🎄

🔔Το ερχόμενο Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00, σας προσκαλούμε στην πλατεία του χωριού μας!🔔

🎅🏻Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή έχει προετοιμαστεί για μικρούς και μεγάλους, γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!🎅🏻

🎊Ελάτε με τα παιδάκια σας να διασκεδάσουμε, να παίξουμε με επαγγελματίες ανιματέρ, να γράψουμε τα γράμματά μας στον Άγιο Βασίλη, να του τα δώσουμε αυτοπροσώπως, να πάρουμε δωράκια, να απολαύσουμε λιχουδιές, να παιξουμε, να ψάλλουμε τα κάλαντα και να φωταγωγήσουμε το όμορφο έλατό μας!!!🎊

🌟Σας περιμένουμε!!!!











-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.