Τελευταία Νέα:

Διπλό ο ΠΑΣ Ξιφιανής με της Ελπίδες Εδεσσας





Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την έντονη βροχόπτωση ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Ελπίδα Έδεσσας.
Ο ΠΑΣ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Νίκο Τσιμτσιρίδη στο 14’ μετά από κόρνερ που εκτέλεσε απευθείας και άφησε άγαλμα τον πορτιέρο των μπλέ γράφοντας το 0-1. Το ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ ενώ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι Ελπίδες πίεσαν σε όλο το γήπεδο και βρήκαν την ισοφάριση με τον στο 60’. Ο ΠΑΣ ήθελε την νίκη και προσπάθησε να ξανά βγει μπροστά μέχρι το 73’ όπου ο καλύτερος παίχτης του για σήμερα Φανιάδης με σουτ έγραψε το 1-2 στο. Αφου το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του ο Τοσουνίδης που πέρασε ως αλλαγή όπως και στο παιχνίδι του Προφήτη Ηλία ετσι και σήμερα στις καθυστέρησης σκόραρε μετά από αντεπίθεση και ο ΠΑΣ έφυγε με το τρίποντο από το γήπεδο του Κλεισοχωρίου.













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.